lördag 20 mars 2010

En bra dag i mars 2010

Idag var en bra dag. Det var en dag för att läsa Persepolis på café, jobba och kunna ta en kafferast på uteserveringen utan jacka, lyssna på Beatles, ha på sig hjärtstrumpbyxor, baka egen pizza och kolla på Hedwig and the angry inch. Bra.

För övrigt undrar jag om någon vet ungefär vad det kostar i frakt att betsälla e-baygrejer från USA?
A good day in march 2010.
Today was a good day. It was a day for reading comics at a café, working and being able to take a coffee outside without a jacket on, listening to the Beatles, having hearts on my legs, making pizza and watching Hedwig and the angry inch. Good.


By the way, does anyone know how much it costs to order ebaystuff from America?
.
.

7 kommentarer:

 1. Frakten beror på vad man köper, hur det skickas, varifrån det skickas. ibland billigt, eller medeldyrt eller dyrt. oftast medeldyrt. typ klänning mellan 11-30 dollar, skor 30-40 dollar, mönster 2-9 dollar. plus avgifterna för att skicka utanför usa.

  SvaraRadera
 2. Sofie, skitbra blogg.
  Det beror på vad man köper (vikten), med vilket post de fraktar, varifrån osv. Fråga om säljaren ifall varan skickas med FexEx för då måste man betala en tullavgift på några hundra. Jag har köpt en hel del på ebay, mest skor. En gång fick jag betala 500kr i tullavgift och det va inte kul kan jag säga. Fortsätt så! kramkram/Faton

  SvaraRadera
 3. Jeg pleier å spørre de jeg kjøper av om de kan sende varen som en gave, da slipper du de høye skattene som er på varer til Norge. Handler du for over 250kr er det skatt på 25%!! De fleste jeg handler av er greie og merker gave på det jeg har kjøpt:)

  SvaraRadera
 4. Öy, har du sett den nu! Jag laddade ju ner den igår så vi kunde se den hahaha, men visst är den fantabulous?

  Ses sen / Tanja

  SvaraRadera
 5. I love your dress its divine!!

  Sarah
  theantiquepearl.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Betty Lou: Tack! Fan vad du vet :)

  Faton: tack, och tack - kul att höra av dig! :) Hoppas du har det fint!

  Isabella: opj, 250kr bara? I Sverige tror jag gränsen går vid 1500... men okej!

  Tanja: jaa, förlåt, jag var otrogen mot dig! :(

  Sarah Dee: thank you so much sweetie! It's from H&M ;)

  SvaraRadera
 7. Det är hemskt olika men är inte så farligt som man tror! Kappor är tungt så det blir så klart dyrt. Men klänningar blir oftast inte så mycket mer än 200 kr. Oftast billigare!

  SvaraRadera